Байден наказав роздати американцям 25 мільйонів масок

Байден наказав роздати американцям 25 мільйонів масок

Президент США Джо Байден видав розпорядження розподілити 25 мільйонів захисних масок та створити десятки тисяч пунктів харчування по всій країні для подолання наслідків пандемії, яка вже призвела у країні до пів мільйона жертв. Відповідне офіційне повідомлення розміщено на сайті Білого дому.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

У повідомленні зазначається, що це один з нових кроків президента США у боротьбі з пандемією. “У контексті Національної стратегії боротьби з COVID-19 президент Байден оголосив про нові кроки, щоби зробити захисні маски більш доступними для громад, які постраждали від пандемії”, – інформується у документі.

Зокрема, понад 25 мільйонів масок доправлять у понад 1,3 тисячі громадських центрів охорони здоров’я по всій країні. Крім того, з огляду на економічні наслідки пандемії будуть розгорнуті 60 тисяч пунктів роздачі їжі для найбільш уразливих верств населення. Варто додати, що ці кроки будуть реалізовані впродовж наступних тижнів Міністерством охорони здоров’я у взаємодії з Міністерством оборони США.

Нагадаємо, що Сполучені Штати залишаються на першому місці у світі за кількістю виявлених хворих на COVID-19. За даними Університету медицини імені Джона Гопкінса, в США отримали позитивні тести понад 28,2 мільйона людей та понад 502 тисячі інфікованих померли.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *