Байден підписав закон про подовження позик малому бізнесу

Байден підписав закон про подовження позик малому бізнесу

Президент США Джо Байден підписав “Акт 2021 про продовження Програми захисту заробітної плати” (PPP Extension Act of 2021). Він передбачає подовження видачі кредитів представникам малого бізнесу. Про це повідомляє Білий дім.

Закон спрямований на те, щоб надати кредити представникам малого бізнесу в рамках “Плану порятунку Америки”, який нещодавно підтримали в Конгресі.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

У період з січня по березень понад 3 мільйони малих фірм отримали від федерального Управління у справах малого бізнесу (SBA) позики на загальну суму майже 200 мільярдів доларів. Новий акт передбачає, що допомогу подовжать не до 31 березня, як це було раніше, а до 31 травня.Щоб отримати допомогу від держави, представник малого бізнесу має заповнити спеціальну заявку до 31 травня. Гроші надійдуть на рахунок до 30 червня. Таким чином, зменшиться навантаження на Управління малого бізнесу.

Під час підписання закону Байден сказав, що якщо не зробити це (не підписати, – ред.) — мільйони людей втратять роботу, а невеликі сімейні підприємства закриються назавжди.У Білому домі додають, що в середньому, малий бізнес просить про кредити в розмірі 59 тисяч доларів.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *