Білий Дім вимагає від великих авіаліній вакцинувати усіх працівників

Білий Дім вимагає від великих авіаліній вакцинувати усіх працівників

Білий дім вимагає від великих авіакомпаній США зобов’язати співробітників вакцинуватися до 8 грудня. Про це пише Reuters.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Американське видання зазначає, що координатор Білого дому по боротьбі з COVID-19 Джеффрі Зіентс в четвер поговорив з керівниками American Airlines, Delta Air Lines і Southwest Airlines, щоб  забезпечити дотримання вимог до вакцин раніше зазначеного терміну.

Так, за даними видання, Президент Джо Байден підписав розпорядження минулого місяця, що вимагає від федеральних підрядників вакцинувати від COVID-19. Білий дім встановив 8 грудня датою  для завершення вакцинації. Деякі представники авіакомпаній просили Білий дім посунути вимоги, підписані Байденом в минулому місяці, до закінчення сезону святкових поїздок.

Варто додати, що American Airlines вже заявила, що понад 100 тисяч співробітників в США повинні будуть пройти вакцинацію, але не вказала дати. Зазначається, що співробітники зможуть добиватися звільнення від вакцинації з релігійних мотивів або здоров’ю. Також три авіакомпанії окремо підтвердили, що розмова була, але відмовилися обговорювати деталі.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *