Верховний суд дозволив деяким іммігрантам залишитися в США

Верховний суд дозволив деяким іммігрантам залишитися в США

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Верховний суд США дозволив деяким категоріям іммігрантів залишитися на території Сполучених Штатів, якщо вони доведуть, що після депортації можуть зазнати переслідування та катувань. Про це пише американське видання АР.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Строк, на який іммігранти можуть залишитися в США, визначатиме американський уряд. Проти такого рішення виступили тільки троє суддів. Шестеро проголосували “за”.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Це рішення стосується, перш за все, іммігрантів, які потрапили на територію США, потім їх депортували, але вони приїхали до США знову, незаконним способом перетнувши кордон. Після цього такі мігранти часто скаржаться на те, що якщо їх знову депортують — то вони можуть постраждати внаслідок катувань та переслідувань. Поки американський уряд прийматиме рішення стосовно того чи іншого іммігранта, останній не має права йти зі справою до суду.

Процес, протягом якого імміграційна служба визначатиме — чи справді емігранту може загрожувати небезпека на батьківщині, може зайняти від кількох місяців до кількох років.

Варто додати, що за інформацією ЗМІ лише у квітні на територію США потрапили 178 тисяч нелегальних мігрантів. Це рекордна кількість за останні 20 років.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *