Восени на території США зустрінуться керівництва профспілок України та Америки

Восени на території США зустрінуться керівництва профспілок України та Америки

Посол Фонду ООН з Глобального Сталого Розвитку народний депутат Вадим Івченко домовився про зустріч керівництва об’єднань американських і українських профспілок восени у США. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу держсекретаря.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

У інформормації йдеться , що чиновник також домовився і  про створення платформи для співпраці у сфері реформ і обміну досвідом між ними. “На зустрічі з американським політиком і конгресменом Джорджем Міллером, який опікується питаннями освіти та профспілок, ми домовились про те, що в кінці жовтня делегація профспілок України відвідає США. Ми запланували підписання меморандуму про співробітництво у сфері реформ та обміну досвідом.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Також проведемо круглий стіл, щоб американські колеги поділились своїм баченням реформи українських профспілок. На цій базі ми створимо експертну групу, яка допоможе Українській федерації профспілок покроково пройти шлях змін і реформування”, — додав  Вадим Івченко.

За інформацією пресслужби, Вадим Івченко вважає доцільним використання досвіду США у реформуванні української системи профспілок для того, щоб вона була ефективна першочергово з точки зору захисту інтересів своїх членів.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *