Відомий голлівудський актор випадково застрелив українку, яка жила в США (Фото)

Відомий голлівудський актор випадково застрелив українку, яка жила в США (Фото)

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Знаменитий голлівудський актор 63-річний Алек Болдуін застрелив оператора-українку під час зйомок фільму “Іржа” в Нью-Мексико (США). Попередньо відомо, що реквізитна гвинтівка виявилася зарядженою. Про це пише Deadline.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

42-річну українку, яка працювала на зйомках вестерну оператором-постановником, звали Галина Гатчинс. Дівчина – уродженка України. За інформацією видання, Галина отримала поранення в живіт і її терміново доставили на вертольоті в лікарню, але вона померла під час екстренної операції на шлунок.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Крім того, був поранений 48-річний режисер картини Джоуел Соуз. Він був також госпіталізований каретою швидкої допомоги з пораненням у плече. “Детективи розслідують, як використовувалася вогнепальна зброя і тип снаряда був випущений. Щодо цього інциденту ведеться активне розслідування”, – розповіли правоохоронці. Наразі відомо, що Алек Болдуін – виконавець головної ролі в картині – звів курок гвинтівки і зробив кілька пострілів під час репетиції. Зброя повинна була бути заряджена холостими, але в ній виявилися бойові патрони.

Також з іншого джерела стало відомо, що Профспілка працівників індустрії розваг в Лос-Анджелесі повідомила, що в пістолеті, з якого стріляв актор Алек Болдуїн на зйомках фільму “Іржа” (Rust) та випадково вбив українку, був один бойовий патрон. Це повідомлення профспілка розіслала усім своїм членам. Тим часом у шерифа повідомили, що поки рано визначати, який тип патрона був у зброї.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Варто додати, що Галині Гатчинс було 42 роки. Вона з родини військових, тому народилася за Полярним колом, а виросла в Києві. Галина закінчила Київський національний університет за спеціальністю “Міжнародна журналістика” та працювала журналісткою-розслідувачкою, пишеться на її офіційному сайті.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Driver-Alex-Demchyuk-1_S-UA.gif

Вона працювала на зйомках фільмів в США, співпрацювала з багатьма знаменитостями. На останньому відео, яке Галина розмістила у своєму Instagram, дівчина їде верхи на коні під час зйомок фільму. До слова, Галина зняла такі фільми, як “Заклятий ворог”, Blindfire, “Дорогуша”. Окрім цього, судячи з фото у її соціальних мережах, у Галини залишився чоловік Метью Гатчінс та маленький син Андрос, якого вона народила 2013 року.

Також відомо, що зйомки фільму тимчасово призупинили.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *