Від ускладнень Covid-19 помер екс-держескретар США

Від ускладнень Covid-19 помер екс-держескретар США

Колишній державний секретар США Колін Пауелл помер у віці 84 року через ускладнення, викликаних коронавірусом. Про це повідомили його рідні на офіційній сторінці у Фейсбуці.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

За опублікованим повідомленням, чоловік був повністю вакциновим. «Генерал Колін Л. Пауелл, колишній держсекретар США і глава Об’єднаного комітету начальників штабів США, помер сьогодні вранці через ускладнення, викликаних COVID-19. Він був повністю вакциновий. Ми хочемо подякувати медичний персонал Національного медичного центру імені Уолтера Ріда за дбайливе лікування. Ми втратили чудового і люблячого чоловіка, батька, діда і прекрасного американця », – йдеться в пості.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Driver-Alex-Demchyuk-1_S-UA.gif

Варто додати, що Пауелл був державним секретарем США під час першого терміну президента Джорджа Уокера Буша. У 1989-1993 роках працював на посаді голови Об’єднаного комітету начальників штабів США, також був радником з питань національної безпеки в адміністрації президента Рональда Рейгана. У 1991 році брав участь у війні в Перській затоці. У 2008 році підтримав кандидатуру Барака Обами на пост нового президента США.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *