В одному з ресторанів США вбито іммігрантку з України (Фото)

В одному з ресторанів США вбито іммігрантку з України (Фото)

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Власник ресторану під назвою House of Oliver, що у Розвілл (Каліфорнія) повідомив американському телеканалу ABC10, що у його ресторані було застрелено офіціантку – іммігрантку з України Віталіну (Віту) Джогу.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

За даними поліції Розвілл, стрілянина сталася незадовго до 15:30 в кварталі 3000 на бульварі Дуглас. Коли прибула поліція, на місці виявили жінку з травмами, несумісними з життям. Вона померла. Спочатку в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що вона в тяжкому стані, але власник закладу підтвердив смерть Віти.

May be an image of 1 person

Метью Олівер, власник House of Oliver, сказав, що Віта пропрацювала в ресторані сім років. «Через безглуздого насильства ми втратили одну з найкрасивіших душ і яскравих сердець, – сказав Олівер. – Мама, друг, колега, частина нашої родини і нашого серця ».

Поліція повідомляє, що підозрюваний після стрілянини зник з місця події. Його знайшли і заарештували незабаром після 17:00. У коментарях на Facebook люди тепло згадують Віту – з нею були знайомі багато іммігрантів і американці. Судячи з її особистій сторінці, вона була з Макіївки, Донецька область, Україна.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *