В Росії знайшли мертвою письменницю українського походження

В Росії знайшли мертвою письменницю українського походження

У московській квартирі знайшли мертвою 20-річну письменницю-початківицю Аделіну Шелдон, уродженку України. Про це повідомляє МК.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

За інформацією видання, тіло дівчини знайшов власник квартири, яку вона орендувала. Письменниця кілька днів не відповідала на повідомлення і не брала трубку, після чого власник вирішив заїхати до неї додому. Двері довелося відчиняти слюсарю. У квартирі знайшли тіло Шелдон, яка померла за кілька днів до цього.

Поліцейські не виявили слідів насильницької смерті дівчини. Видання пише, що в її квартирі нібито майже не було їжі, а вона писала в своєму щоденнику про сухе голодування. За словами орендодавця, 4 лютого він говорив з дівчиною телефоном, і та ні на що не скаржилась. 22 лютого він повідомив у поліцію про її смерть.

«Вона була незвичайна дівчина, дуже освічена, вихована, скромна. Наче з дев’ятнадцятого століття. Це й всі сусіди помічали», — сказав власник квартири.

Варто додати, що Аделіна Шелдон написала книгу “Вінценосні” – історичну сагу про французьку королівську сім’ю XVII-XVIII ст.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *