В США ввели нові правила в’їзду для іноземців

В США ввели нові правила в’їзду для іноземців

З 8 листопада США скасували обмеження на подорожі з більшості країн Європи а також з Китаю, Індії, Бразилії тощо. Також усувається обмеження на в’їзд для громадян Канади та Мексики. Про це пише Голос Америки.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Згідно з новими правилами, іноземці, які хочуть в’їхати до Сполучених Штатів, перед посадкою на літак, або при перетині наземного кордону, повинні надати посвідку вакцинації від COVID-19.

Враховуватимуться щеплення зроблені вакцинами зареєстрованими США та Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Подорожуючі, які пройшли повну вакцинацію і прибувають до США літаком, мають також пред’явити негативні результати тесту на коронавірус. Тест має бути зроблено не раніше, ніж за три дні до посадки.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Ті, хто не пройшов вакцинацію і підпадає під виключення з правил, мають надати негативний результат тесту, зробленого за день до вильоту.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Зняття обмежень сприятиме збільшеню потоку туристів, сподіваються у США. За повідомленням видання”Голос Америки”, за оцінками туристичної галузі, на подорожувальників із цих країн припадало 53% усього туристичного потоку до США, й обмеження призвели до втрати 300 мільярдів доларів із березня 2020.

Один із найбільших авіаперевізників у США United Airlines повідомляє, що уже має 50-відсоткове зростання міжнародних пасажирів у порівнянні із минулим тижнем. Інша провідна компанія Delta Air заявила про зростання бронювань у 450% й закликала пасажирів бути готовими до довгих черг на контролі в аеропортах.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *