В США повністю вакцинованим громадянам дозволили не носити маски

В США повністю вакцинованим громадянам дозволили не носити маски

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

За новими рекомендаціями центру по контролю та профілактиці захворювань (CDC) повністю вакциновані американці мають право назавжди відмовитися від масок. Про це йдеться на сайті відомства.

Дозволено не носити маски як на свіжому повітрі, так і всередині приміщень. В CDC додали, що нові правила дозволять американцям повернутися до нормального життя.Директорка CDC Рошель Валенскі заявила, що нові рекомендації обумовлені тим, що в країні різко зменшилася кількість випадків захворювань коронавірусом та підвищився рівень вакцинації населенню.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Окрім цього, повністю вакцинованим людям дозволено не дотримуватись правил соціального дистанціювання в більшості громадських місць. Це може стати додатковим стимулом для тих, хто поки що не погоджується на вакцинацію з різних причин. До того ж президент США, спілкуючись із журналістами, був без маски. Він сказав, що “це важливий крок у такий великий день”. Якщо ви повністю вакциновані, то ви можете зняти маску. Ви маєте право робити те, чим американці славляться на увесь світ – вітати один одного усмішкою”, – сказав Байден.

Нагадаємо, що станом на початок травня в США понад 250 мільйонів громадян отримали хоча б одну дозу вакцини проти коронавірусу.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *