В США презентують етнокалендар “Українська Спадщина”

В США презентують етнокалендар “Українська Спадщина”

У місті Сан-Антоніо (США) 14 листопада відбудеться офіційна презентація освітнього Етнокалендаря на 2022 рік «Українська Спадщина», у підтримку заходу також буде експонуватися виставка україно-американського проєкту «Батьківська Хата.Homestead». Про це пише Укрінформ.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

«Мета календаря – популяризація української культури, через правильно зібраний і представлений глядачу комплект автентичного вбрання, відповідного регіону і періоду. Наша місія популяризувати українську культуру, поширити знання про Україну в усьому світі. Будучи діаспорівською організацією, ми маємо більше можливостей, щоб донести інформацію про украінську традицію і також розширити аудиторію серед американців, європейців та інших народів!», – наголосила авторка проекту Олена Браво.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Інавгураційний випуск діаспорянського етнокалендаря був представлений увазі спільноти в серпні 2020-го року. Він став надзвичайно відомим, набувши великого резонансу як в теле- та медіа новинах, так і з-поміж українських діаспорян всього світу. Цього року в проєкті представлено ще більше різноманіття народного одягу з різних областей Україні, виняткові строї, головні убори та натільні прикраси.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *