В Україні відкрили інтерактивні інсталяції про вакцинацію

В Україні відкрили інтерактивні інсталяції про вакцинацію

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

У столиці України відкрили дві інтерактивні інсталяції, які нагадують українцям, що вакцинація від COVID-19 не лише рятує життя, але й повертає світ можливостей, втрачених через пандемію. Про це повідомляє Міністерство охорони здоровʼя України.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Усі інсталяції було відкрито за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Мета інсталяцій – привернути увагу киян до вакцинації та розповісти, які переваги щеплення від COVID-19. А це як захист себе та людей навколо, так і можливість знову вільно робити все те, від чого довелося відмовитися через пандемію.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Так, одна із них це циліндрична равликоподібна конструкція з прорізаними в ній написами «обіймайся», «подорожуй», «живи», «торкайся», «цілуйся», «вривайся», «знайомся», «втілюй», які віддзеркалюються світловими відбитками на підлозі.Проходячи через неї, ніби через коридор, людина бачить, що саме опинилося в тіні через пандемію і що саме поверне вакцинація. У вересні схожі проєкти відкриються у Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Інша ж інсталяція стала продовженням інформаційної кампанії, яка розповідає про переваги вакцинації від COVID-19 через історії українців, які вже отримали щеплення. Це стенди з фотографіями щеплених від COVID-19 українців, які вакцинувалися, щоб жити, щоб не стати пацієнтом реанімації, щоб бачитися з онуками, щоб знову подорожувати.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *