В Україні відкриють Американський університет

В Україні відкриють Американський університет

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

У 2022 році в українській столиці відкриється «American University Kyiv» – Американський університет. Про це пише Українська літературна газета.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Зазначається, що навчальний заклад розташовуватиметься в Києві, у відреставрованій будівлі Річкового вокзалу, що на Поштовій площі. Очікується, що перших студентів університет прийме у 2022-2023 навчальному році.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Посольство США в Україні привітало у Твіттері відкриття американського вищого навчального закладу в Києві і наголосило, що це сприятиме розвитку освіти в Україні. “З нетерпінням чекаємо на Американський університет, який скоро відкриється у Києві”, – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Також інформується, що Американський університет у Києві відкриється у партнерстві з державним університетом штату Аризона (ASU), який посідає перше місце серед університетів США з питань інновацій.

Американський університет у Києві відкриється у партнерстві з державним університетом штату Аризона (ASU), який посідає перше місце серед університетів США з питань інновацій.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив радник київського міського голови Дмитро Білоцерковець. “Молоді люди, які хочуть здобути освіту західного зразку, проте не мають можливості поїхати на навчання за кордон, скоро зможуть реалізувати це в Києві”, – зазначив він.

Над створенням «Амерікан Юніверсіті Київ» працюють українські і американські інвестори. Останніх представляє колишній спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *