В Україні започаткували освітній марафон з доброго врядування

В Україні започаткували освітній марафон з доброго врядування

В Україні започаткували серію навчально-консультативних заходів під спільною назвою “Освітній марафон з доброго врядування”. Про це пише Децентралізація.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

Зазначається, що започаткували ініціативу Рада Європи, Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) та Міністерство розвитку громад та територій України (Мінрегіон). Мета – зробити навчання максимально практичним та корисним для учасників, аби зорієнтувати в багатьох важливих питаннях, які виникають в процесі реформи.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Наголошується, що одним із пріоритетів НАДС є консультативне і методичне забезпечення органів місцевого самоврядування. Такий освітній марафон – є вкрай важливим з огляду на зростаючий обсяг функцій і повноважень місцевих громад в рамках реформи децентралізації.

У Раді Європи вважають, що ефективність реалізації демократичних реформ в Україні, сталий розвиток громад та підвищення добробуту населення України напряму залежить від рівня знань, вмінь та навичок представників органів публічної влади. Відповідно, започаткований освітній марафон з доброго врядування передбачає безпосередню співпрацю між центральними органами виконавчої влади, регіональними тренінговими центрами, Українською школою врядування та Радою Європи для залучення усіх зацікавлених сторін до створення інструментів та платформ, які сприятимуть професійному розвитку представників органів місцевого самоврядування України.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *