В Україні запускають реаліті-шоу для іноземців

В Україні запускають реаліті-шоу для іноземців

Проєкт під назвою «Україна з першого погляду» виходитиме українською та російською мовами і матиме 100 серій. Про це пише Главком.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Це буде тревел-шоу, в якому іноземці вперше ступили на українську землю, подорожують різними регіонами, пробують страви України на смак і порівнюють зі своєю країною. Кожні три-чотири програми учасник-іноземець змінюється на представника іншої країни. Возитимуть іноземного туриста не лише обласними центрами, а й віддаленими куточками України.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Driver-Alex-Demchyuk-1_S-UA.gif

Роль української ведучої програми – мінімально втручатися і максимально фіксувати все, що відбувається. Маршрут туру побудований так, що і для української ведучої рідна країна так само відкривається з іншого боку. Пошук героїв відбуватиметься через соціальні мережі.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Регіон для подорожі обиратимуть за допомогою жереба. Родзинкою тревел-шоу буде те, що іноземець самостійно готуватиме страву своєї національної кухні або української.

Завдання проєкту – показати Україну, її природну красу, унікальні історичні пам’ятки, неймовірне гастрономічне різноманіття, популяризувати країну як туристичну мекку. Варто додати, що на бюджет проекту складає 33,9 млн. гривень.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *