В Україні знайшли жінку, яку вважали зниклою безвісти понад 15 років

В Україні знайшли жінку, яку вважали зниклою безвісти понад 15 років

На Кіровоградщині правоохоронці знайшли жінку, яка понад 15 років вважалася зниклою безвісти. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції України.

За інформацією відомства, мешканка смт Царичанка Дніпропетровської області влітку 2005 року з невідомих причин покинула місце проживання і не виходила на зв’язок з рідними.

Для встановлення її місцеперебування правоохоронці Дніпропетровщини проводили оперативно-розшукові заходи, відпрацьовували усі родинні та дружні зв’язки, можливі місця відвідування, а на території регіону та суміжних областей перевіряли залізничні та автовокзали, морги, медичні та соціальні заклади.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

“На початку березня 2021 року надійшла оперативна інформація, що схожа жінка проживає в одному із сіл Кіровоградської області. З метою перевірки вказаної інформації до Кіровоградської області направили працівників поліції, серед яких – син безвісти зниклої. Вже дорослий чоловік впізнав власну матір. З нею все добре”, – розповіли у поліції.

Жінка пояснила правоохоронцям, що деякий час вела розгульний спосіб життя і жила в різних регіонах України, а згодом їй стало соромно перед рідними, тому вона вирішила не повідомляти їм про себе. Зазначається, що останні роки жінка жила під вигаданим ім’ям.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *