В Україні з’явився мобільний додаток для подорожей

В Україні з’явився мобільний додаток для подорожей

В Україні створили мобільний додаток для внутрішніх подорожей TripbyClick. Про це повідомляє Хмарочос.

За інформацією видання, розробив додаток українець Сергій Пастух спільно з командою фахівців у галузі туризму та IT. Розробка працює за принципом соціальної мережі. TripbyClick має легкий у використанні інтерфейс, наповнений яскравими світлинами з різних куточків України.

Користувачі мережі самостійно формують стрічку новин. Унікальність місцевості, новизна та привабливість фотографій визначають популярність локацій та допомагають мандрівникам обрати маршрут. У додатку можна створювати маршрути подорожей та викладати світлини, зроблені під час мандрівки, та додавати опис. Там можна підписуватись на профілі інших користувачів, щоб слідкувати за їхніми оновленнями. «Ми намагаємося вирішити проблему відсутності систематизованого сучасного ресурсу, який би по новому популяризував багатий туристичний потенціал України», – розповів Сергій.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Невдовзі TripbyClick даватиме можливість переглядати різноманітні туристичні події (фестивалі, екскурсії, дегустації тощо) поблизу місць, доданих до мандрівки. Ще однією корисною функцією ресурсу буде можливість отримувати рекомендації щодо відвідування певної локації в діалозі з користувачами, які вже там побували.

Розробники планують інтеграцію з системами пошуку і бронювання транспорту, засобів розміщення та супутніх туристичних послуг. Тобто, TripbyClick буде повноцінним органайзером для формування подорожі, який закриватиме всі потреби мандрівника, починаючи від натхнення чи планування маршруту і закінчуючи безпосередньо бронюванням послуг.

Мобільний додаток TripbyClick вже доступний для використання на платформах Android та iOS. Вже зараз в додатку можна знайти багато різних локацій для подорожей Україною.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *