В Україні проведуть випробування ще двох ліків від COVID-19

В Україні проведуть випробування ще двох ліків від COVID-19

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Міністерство охорони здоров’я України дозволило проведення клінічних випробувань двох препаратів від COVID-19. Про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Так, днями МОЗ опублікував наказ №2469, згідно з яким в Україні випробують 2 іноземні препарати від коронавірусної інфекції.

Серед препаратів, які випробуватимуть, буде китайський “Проксалутамід”, який розробила компанія Kintor Pharmaceuticals. Це відбуватиметься у рамках третьої фази дослідження ефективності та безпечності ліків у ушпиталених пацієнтів із COVID-19. Спонсором випробувань виступила американська “дочка” компанії.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Випробування триватимуть  у Харківській обласній інфекційній лікарні, лікарні №16 Дніпра, Одеській інфекційній лікарні, Полтавській обласній інфекційній лікарні, лікарні №13 Харкова, лікарні №1 Вінниці та Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Також випробують німецький препарат “COR-101”, який розробила CORAT Therapeutics GmbH. Це буде дослідження в межах другої фази випробувань у паралельних групах, що вперше проводиться із застосуванням препарату в людини. Тут вивчатимуть безпечність, переносність, фармакокінетику, фармакодинаміку й ефективність препарату.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *