До України приїдуть американські сенатори

До України приїдуть американські сенатори

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

До України приїдуть американські сенатори. Про це повідомляє посольство США.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Американська сенаторка Джін Шахін (демократка, штат Нью-Гемпшир), яка є старшою членкинею сенатського Комітету із закордонних відносин Сенату і головою Підкомітету з європейської та регіональної безпекової співпраці, повідомила, що очолить двопартійну делегацію Конгресу. До неї увійдуть сенатори Роб Портман (республіканець, Огайо) та Кріс Мерфі (демократ, Коннектикут). Делегація вирушить до Східної Європи наступного тижня.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

В Україні сенатори заохочуватимуть продовження реформ для зміцнення її демократії та висловлять солідарність з Україною, яка продовжує стикатися з дедалі агресивнішою Росією.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Американські політики також планують відвідати Литву та Грузію.«Україна і Грузія є важливими партнерами США проти дедалі агресивнішої Росії, і дуже важливо, щоб ми передали нашу солідарність з народами України і Грузії та заохотили політичних лідерів продовжувати необхідні реформи, які зміцнять їх демократію.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Ми підтримуємо Україну і Грузію в їх бажанні досягти своїх євроатлантичних цілей, і США прагнуть зіграти свою роль, щоб допомогти втілити членство в НАТО та ЄС», – сказала Шахін.

Під час свого візиту сенатори зустрінуться з представниками громадянського суспільства та українського і грузинського урядів, включаючи лідерів опозиційних партій в Грузії, які є членами парламенту.Також зазначено, що в Україні сенатори будуть спілкуватися з пресою, щоб підкреслити нагальну необхідність активізації зусиль у боротьбі з корупцією та важливість вільних незалежних ЗМІ.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *