До України їде Андреа Бочеллі

До України їде Андреа Бочеллі

До столиці України з грандіозним концертом приїде італійський тенор Андреа Бочеллі. Співак  виступить на  НСК “Олімпійський” 24 серпня. Про це пише Уніан.

This image has an empty alt attribute; its file name is 0
This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Окрім цього, на честь свята відбудеться великий військовий парад, в якому візьмуть участь не тільки українські військові, але й — іноземні. На урочистому дійстві буде представлена вся військова техніка Збройних Сил України. Захід пройде в Києві та Одесі.  Відомо, що кошти, які будуть вилучені з концерту італійського тенора, підуть на будівництво Музею Івана Марчука.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Для гостей, запрошених, лауреатів заспівають Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, Сергій Бабкін, Тіна Кароль, Alina Pash.  Окрім Бочеллі, 24 серпня на сцену вийдуть Тіна Кароль, Джамала, оперні співачки Людмила Монастирська і Тамара Калінкіна.  А на Олімпійському відбудеться концерт “День Незалежності країни” (ДНК). Також своїми виступами українців порадують: Діма Монатік, Оля Полякова, Вєрка Сердючка, Потап, Надя Дорофєєва, Софія Ротару, Океан Ельзи й Brutto.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *