Жителі Сакраменто знову носитимуть маски

Жителі Сакраменто знову носитимуть маски

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Округ Сакраменто став останнім округом Каліфорнії, який в зв’язку із швидким поширенням ельта-штаму COVID-19, рекомендує вакцинованим людям носити маски в закритих приміщеннях та в громадських місцях, про це пише KCRA.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

«У той час як число випадків захворювання продовжує рости і поки рівень вакцинації в окрузі Сакраменто не збільшиться, вакцинованих жителям настійно рекомендується носити маски в приміщеннях, де перевірка вакцинації не потрібно, а статус інших невідомий. Наприклад, на робочому місці, де правила для співробітників дозволяють не носити маски вакцинованих, їх можна виконувати. Але в громадських місцях, таких як продуктовий магазин або ресторан, маски настійно рекомендується носити, незалежно від статусу вакцинації », – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Варто додати, що близько 47% населення в окрузі Сакраменто вже повністю вакциновані. Так, чиновники закликають населення вакцинуватись. «Різке збільшення випадків захворювання викликає стурбованість, так само як і кількість людей, які вирішили не вакцинуватись, – заявила представник служби охорони здоров’я округу Сакраменто Олівія Касир’є. – Нашою кращим захистом від COVID-19 як і раніше є вакцинація. Ми настійно закликаємо жителів пройти вакцинацію, щоб захистити себе, свою сім’ю і друзів ».

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *