Звіт США підтвердив ймовірність витоку коронавірусу з лабораторії Вуханя

Звіт США підтвердив ймовірність витоку коронавірусу з лабораторії Вуханя

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Версія про те, що коронавірус просочився з китайської лабораторії у Вухані, правдоподібна і заслуговує подальшого вивчення. Про це пише американське видання The Wall Street, посилаючись на джерела, які знайомі із секретним документом.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

У звіті говориться, що дослідження було підготовлено в травні 2020 року Ліверморською національною лабораторією Лоуренса в Каліфорнії і було направлено Державному департаменту, коли він проводив розслідування походження пандемії. Люди, знайомі з дослідженням, сказали виданню, що дослідження було підготовлено «Z-підрозділом» Лоуренса Лівермора, яке є його розвідувальним підрозділом. Лоуренс Лівермор володіє значним досвідом в біологічних питаннях і його оцінка ґрунтувалася на геномному аналізі вірусу Sars-Cov-2, який викликає Covid-19.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Варто нагадати, що розвідка США зараз розглядає два ймовірних сценарії походження коронавірусу: вірус виник в результаті аварії в лабораторії або виник в результаті контакту людини з інфікованою твариною.«Але вони не прийшли до висновку», – сказало джерело.

Варто додати, що за останніми даними британських спецагентів, цілком ймовірно, що пандемія почалася саме з витоку коронавірусу з китайської дослідницької лабораторії. В свою чергу глава Національного інституту охорони здоров’я США Френсіс Коллінз заявив про відсутність доказів, що коронавірус почав поширюватися по світу після витоку з китайської лабораторії.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *