Зірка серіалу “Вікінги” відвідала Україну (Фото)

Зірка серіалу “Вікінги” відвідала Україну (Фото)

Канадська акторка українського походження Катерина Винник прилетіла до столиці України. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Інстаграм.

Дівчина виклала фотографію із батьками та підписала, що разом вони святкують 50-ту річницю шлюбу.

Як відомо, Катерина Винник має українське коріння: її предки у 1940-х роках втікали від радянської влади до Німеччини, а звідти – до Канади. Акторка змалечку говорить українською мовою та щораз в інтерв’ю підкреслює своє походження. Так, виданню “Starpulse” Кетрін розповіла про зйомки фільму “Cold Souls” (“Холодні душі”), у яких дівчині запропонували зіграти роль росіянки Свєти, тож їй потрібно було вивчити діалоги російською мовою.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

“Коли надійшов сценарій, мені зателефонував агент та запитав чи я вмію розмовляти російською. Я відповіла ні, проте можу розмовляти українською. Більшість людей різниці не помітять, тому все буде нормально. Коли в місто приїхала режисер та кіносценарист стрічки Софі Бартез, я весь час розмовляла українською. Вона глянула на свого хлопця Андре та сказала: “Ми не розуміємо жодного твого слова. Ми розуміємо російську”. Тому я таки була змушена записатись на 4-денний інтенсивний курс російської …”, – розповіла акторка.

Варто нагадати, що Дівчина встигла знятись у більше ніж 20-ти успішних стрічках та серіалах, серед яких “Кохання та інші ліки”, “Доктор Хаус”, “Кіллери” (з Ештоном Катчером у головній ролі), “Криміналісти: мислити як злочинець”, та інші.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *