Куртку Стіва Джобса та його перший комп’ютер Apple виставлять на аукціон

Куртку Стіва Джобса та його перший комп’ютер Apple виставлять на аукціон

Американський аукціонний дім RR Auction анонсував кілька рідкісних лотів для шанувальників компанії Apple. Про це пише 3dnews.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Так, з молотка піде керівництво по експлуатації комп’ютера Apple II, яке особисто підписав Джобс для сина Майкла Брюер, який займався переговорами про права на розповсюдження продукції Apple в Великобританії. Виставлять на продаж і оригінальний Apple I в повністю справному стані, оцінений в 7 балів з 10. Стартова вартість комп’ютера складе $ 50 000, але в ході торгів, на думку аналітиків, його ціна може бути більшою за $ 400 тисяч.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

У комплекті з комп’ютером додаються 11 оригінальних сторінок керівництва по експлуатації, касети, портативний магнітофон, а також фірмова клавіатура. Крім того, організатори аукціону запропонують покупцям куртку і візитну картку засновника Apple, а також материнську плату Macintosh 128K з автографами Джобса і одного з авторів проекту Macintosh Джеффа Раскіна.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

За керівництво по експлуатації та бомбер RR Auction планує виручити не менше 25 тисяч доларів. Торги за все зазначені лоти почнуться 13 серпня 2021 року.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *