Майже 40% українців оптимістично налаштовані на 2021 рік

Майже 40% українців оптимістично налаштовані на 2021 рік

Майже 40% українців вважають, що 2021 рік буде кращим, ніж попередній. Про це свідчать опитування Gallup International.

За результатами дослідження, 37% українців вважають, що 2021 рік буде кращим, ніж попередній. “43% опитаних із 41 країни світу вважають, що наступні дванадцять місяців будуть кращими за попередні, 24% – що будуть гіршими та 26% – такими ж”, – йдетьсья в повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Песимізм найвищий у Гонконзі (57% вважають, що стане гірше), тоді як оптимізм найсильніший в Азербайджані (73% – що стане краще).Оптимізм також не поширюється і щодо розвитку світової економіки. Відтак, за даними опитування, приблизно кожен другий (46%) вважає, що 2021 рік буде роком економічних труднощів, і лише 25% вважають, що це буде рік економічного процвітання.

Загалом, саме громадяни ЄС підтримують цей песимізм, оскільки 63% з них вважають, що наступний рік буде економічно складним. Цікаво, що 51% українців вважають, що наступний рік буде роком економічних труднощів.

Варто додати, що міжнародне опитування Gallup International (EoY) цього року було проведене у 41 країні світу. В ході опитування проведено 1000 інтерв`ю. Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і з врахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує 3,5%.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

This image has an empty alt attribute; its file name is pix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *