Мільйонерка із Лас-Вегаса їсть котячий корм, аби не витрачати зайвих коштів

Мільйонерка із Лас-Вегаса їсть котячий корм, аби не витрачати зайвих коштів

Мільйонерка 50-річна Емі Елізабет зі США, статки якої близько $5,3 млн, говорить, що відмовляється витратити зайвий цент понад щомісячний бюджет в $1 тис. Про це пише американське видання Mirror.

Жінка називає себе “найощадливішим мільйонером у світі”. Вона сказала, що ніколи не витрачає ні копійки більше, ніж повинна, навіть їсть котячий корм, щоб знизити рахунки і вона  економить приголомшливі 146 000 фунтів стерлінгів щороку, просто не купуючи нічого нового. “Я тримаю водонагрівач вимкненим. Мені потрібно 22 хвилини, щоб нагріти його, щоб прийняти душ, тому включаю його щоранку, коли встаю”, – каже жінка.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Емі стверджує, що навіть така проста міра допомагає їй заощадити 58 фунтів стерлінгів або 80 доларів на місяць. Також, під час поїздки в регулярні відрядження в Лос-Анджелес, вона проїжджає по 4 год. в кожну сторону на своїй 17-річній машині, щоб заощадити на авіаквитку в розмірі $250.

“Коли я впадаю в крайнощі, думаю, люди бачать це, багатьох дратує, але мені все одно. Це економить гроші”, – каже скнара-мільйонерка Елізабет.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Фото: Mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *