Найбільше українцям не вистачає грошей на побутову техніку та відпочинок

Найбільше українцям не вистачає грошей на побутову техніку та відпочинок

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Порядку 70% українців мають середній рівень матеріального забезпечення. 41% з них не вистачає на побутову техніку, 29% займають, щоб купити авто. Такі дані опубліковані на сайті Міністерства фінансів України.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Так, в ході опитування з’ясувалось, що близько 70% українців мають середній рівень матеріального забезпечення. 41% українців зізналися, що за останній карантинний рік матеріальне становище їхніх сімей погіршилося. Необхідні для життя речі і товари вони або купують в кредит, або збирають гроші.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Низький рівень доходу мають 17% українців. При цьому, 4% з них – це люди, яким часто не вистачає на їжу, ще 13% – не мають можливості купити новий одяг. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Ще 13% наших співгромадян заробляють добре, правда 10% з них не вистачає коштів на нове житло, а 3% – не мають труднощів з грошима. У топ-3 категорії бажаних товарів для українців увійшли техніка та електроніка, відпочинок і подорожі, а також дозвілля.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Багато українців сьогодні вважають, що купувати товари в мережі, тобто онлайн, простіше і дешевше. Найпопулярнішими онлайн-покупками є косметика та парфумерія (31%), одяг для дорослих (28%), товари для будинку (20%), взуття для дорослих (19%), електроніка та взуття і одяг для дітей (19%). Цікаво, що в ході опитування з’ясувалось, що 79% анкетованих українців користуються банківськими картками, а половина з них має дві та більше банківських карток.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *