Народна депутатка України стала моделлю для ляльки Барбі

Народна депутатка України стала моделлю для ляльки Барбі

Народна депутатка України від “Євросолідарності” та командир добровольчого медичного батальйону “Госпітальєри” Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі. Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

“Нещодавно мене запросили стати моделлю… для легендарної ляльки Barbie. Відчуття фантастичні! Колись, малечею, я мріяла про нову ляльку Barbie, а тепер стала нею)) Майстриня Анастасія Недолуженко перевершила усі очікування, ще й вручила “моїй” ляльці жовто-блакитний прапор! Все як у житті”, – написала вона та додала, що “Просто неймовірно бути поруч в рейтингу з Княгинею Ольгою, Лесею Українкою та іншими неймовірними українками!”

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Над проєктом «Barbie: Пані України» працювали десятки талановитих лялькових майстрів України. Ляльку у візку з Яни Зінкевич робила одеситка Анастасія Недолуженко.

Варто додати, що загалом зроблено 36 ляльок, прототипами їх стали відомі особистості минулого та сьогодення, які внесли вагомий вклад у культуру України, залишили слід в історії, власними силами досягли успіху. Серед них – княгиня Євпраксія, Квітка Цисік, Катерина Білокур, Руслана, Ольга Фреймут та інші. Демонстрація ляльок пройде у столиці України.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *