На узбережжя США насувається сильний ураган

На узбережжя США насувається сильний ураган

У ці вихідні тропічний шторм Іда може вдарити як потужний ураган біля узбережжя США в Мексиканській затоці навколо міста Новий Орлеан. Про це повідомляє Reuters.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Національний центр з ураганів США (NCU) попередив населення, що шторм посилився минулої ночі, а вчора вночі губернатор Луїзіани Джон Белл Едвардс оголосив надзвичайний стан. Губернатор Луїзіани закликав місцевих жителів підготуватися до насувається стихійного лиха. «Цей вид небезпеки створює додаткові труднощі, тому що час на підготовку дуже короткий. До вечора суботи всі повинні бути на тому місці, де вони збираються провести шторм», – сказав Едвардс.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

За даними NCU, шторм, за прогнозами, пройде близько або над західною Кубою в найближчі кілька годин, оскільки він рухається на північ зі швидкістю 24 км/год. Однак, коли він перетинає теплі води Мексиканської затоки, очікується, що Іда буде набирати обертів і швидкість і становити загрозу для узбережжя американських штатів Луїзіана, Міссісіпі та Алабама, сказали метеорологи

Варто додати, що за словами метеорологів, не виключено, що на південний штат США обрушиться ураганний вітер зі швидкістю близько 177 кілометрів на час поривами до 210 км/год.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *