Президент США закликав вакцинувати дітей від 12 років

Президент США закликав вакцинувати дітей від 12 років

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Президент Сполучених Штатів Джо Байден в середу заявив про необхідність розпочати вакцинацію проти COVID-19 підлітків від 12 років і закликав батьків відвозити дітей на щеплення. Про це він заявив під час прес-конференції у Білому Домі.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

 “Я закликаю батьків відвезти їх дітей до центрів вакцинації …Ми знаємо, що діти у віці від 12 років і старше знаходяться в зоні ризику зараження COVID-19, близько 3 млн випадків заражень – це діти до 17 років, підлітки можуть поширювати вірус між своїми друзями, батьками і бабусями з дідусями. А тепер вакцина схвалена для віку від 12 років і старше, і я закликаю батьків гарантувати те, що їхня дитина отримає щеплення”, – сказав він.

Байден також зазначив, що вакцина в США – безкоштовна, ефективна і безпечна, і тому він сподівається, що американці вакцинують своїх дітей і додав, що говорячи про ситуацію з коронавірусом він “все більше бачить приводів для оптимізму”.

Варто додати, що днями Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США дозволило використання вакцини Pfizer-BioNTech проти COVID-19 для дітей віком від 12 років.

This image has an empty alt attribute; its file name is GBExpressInc.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is 0
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *