Президент США приїхав на місце обвалу будинку у Маямі

Президент США приїхав на місце обвалу будинку у Маямі

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Президент США Джо Байден та перша леді країни Джилл приїхали до 12-поверхового будинку в передмісті Маямі (Флорида), де відбувся обвал. Вони поклали квіти на місці пам’яті жертв трагедії. Про це пише The Hill.

Джилл поклала букет білих квітів між свічками біля “Стіни Надії” поблизу будинку.Фотостіна розташована у двох кварталах від Champlain Towers South. Через ризик подальшого обвалу будівлі рятувально-пошукову операцію тимчасово припинили.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Байден провів весь день у Surfside. Він провів брифінг з місцевими чиновниками, відвідав кілька сімей постраждалих та загиблих внаслідок обвалу. Президент США також заявив, що федеральний уряд візьме на себе всі витрати округу та штату на реагування на катастрофу протягом 30 днів.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Нагадаємо, що 24 червня у передмісті Маямі в містечку Серфсайд обвалився 12-поверховий житловий будинок. 1 липня, через тиждень після обвалу частини 12-поверхового будинку в передмісті Маямі, було ухвалено рішення тимчасово припинити пошуково-рятувальну операцію через загрозу повного обвалу. Офіційно 18 людей загинуло і ще понад сотня зниклих безвісти.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *