Президент України заразився коронавірусом

Президент України заразився коронавірусом

Президент Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на Covid-19. Про це він повідомив у себе на сторінці у Фейсбук.

“Немає у світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID-19. І я теж це пройду. Все буде добре!” – написав він.

Цікаво, що через деякий час президент написав пост про те, що коронавірус не може бути причиною для радощів, навіть коли хворіють опоненти.

“…реєстрові “експерти” від наших політичних опонентів радіють моїй хворобі. Це вже за межею людяності. Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково й стократно. Коронавірус не може бути причиною для радощів, навіть коли хворіють опоненти. Це дуже підступна інфекція. Головна її небезпека в тому, що негативні наслідки можуть проявитися з часом. Тому нікому цього не бажав і не побажаю. Навпаки, я особисто щиро всім, зокрема політичним опонентам, бажаю тільки здоров’я та обов’язкового одужання. Сподіваюсь, і для більшості українців ковід не буде приводом для зловтіхи. Бо ми нормальні. Абсолютно. За винятком невеликої кількості суб’єктів, які зовсім втратили людські якості”, – додав він.

Зеленський продовжуватиме виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції.

В офісі президента повідомили, що голова ОП Андрій Єрмак, його заступники та працівники Офісу постійно здають ПЛР-тести. Заступниця голови ОП Юлія Ковалів вже отримала негативний результат тесту.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *