Президент України розповів про що спілкуватиметься із Байденом

Президент України розповів про що спілкуватиметься із Байденом

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Президент України Володимир Зеленський під час майбутньої зустрічі з Президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом порушуватиме теми співпраці в оборонній сфері, безпекової ситуації на Донбасі та в Чорноморському регіоні, а також співробітництва з МВФ та проведення реформ. Про це Глава держави розповів у ефірі програми «VIP з Наталією Мосейчук» на телеканалі «1+1».

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

«У нас декілька блоків, які ми повинні обговорити. Зокрема, це безпековий блок. Я ще раз підтверджу, що це питання не тільки ПДЧ – це питання наших двосторонніх відносин, питання оборонного меморандуму між нашими країнами. Питання «Північного потоку – 2» – я впевнений, що це безпекове питання, я це поєдную. Питання Донбасу. Питання Криму й безпеки на Чорноморському й Азовському узбережжі. Питання українського флоту», – зазначив Президент.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Зокрема, за його словами, йтиметься про збільшення військової допомоги. У цьому контексті Володимир Зеленський спростував дезінформацію про те, що США заморозили надання військової допомоги Україні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

«Сьогодні вже є офіційна відповідь Білого дому, де вони говорять, що це (інформація про замороження допомоги. – Ред.) – чистий фейк. Військова допомога точно збільшена», – наголосив Глава держави.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Також під час зустрічі з Президентом США порушуватимуться економічні питання. Зеленський також нагадав, що перед зустріччю з Байденом він заїде до Берліна, де зустрінеться з канцлером ФРН Ангелою Меркель.

Нагадаємо, що зустріч Байдена та Зеленського запланована на липень цього року.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *