Прибутки Zoom виросли на 2327% за рік

Прибутки Zoom виросли на 2327% за рік

Продажі компанії за останні три місяці 2020 року зросли на 370% у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року, досягнувши 882,5 мільйона доларів. Про це повідомляє компанія Zoom.

“Четвертий квартал ознаменувався сильним завершенням безпрецедентного року для Zoom. Коли світ виходить із пандемії, наша робота лише розпочинається”,
– сказав керівник компанії Ерік Юань.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

Цікаво, що компанія зросла на 326% до 2,6 мільярда доларів у 2020 році. Прибуток зріс із 21,7 мільйона ​​доларів у 2019 році до 671,5 мільйона доларів.

“Майбутнє за зростанням віддаленої роботи. Ми визнаємо цю нову реальність і допомагаємо розширити можливості наших власних співробітників та наших клієнтів працювати та процвітати на відстані”,
– сказав Ерік Юань.

Варто додати, що пандемія, яка спричинила різкий перехід до віддаленої роботи для багатьох підприємств у всьому світі, практично за одну ніч перетворила Zoom в надуспішну компанію. У компанії прогнозують, що цьогоріч продажі зростуть ще на 40% і досягнуть 3,7 мільярда доларів. Цікаво, що після цього прогнозу, акції компанії одразу виросли на 6% в ціні.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *