Роман українського письменника включено до списку рекомендованих книг від The New York Times

Роман українського письменника включено до списку рекомендованих книг від The New York Times

The New York Times включив американське видання роману-подорожі Сергія Жадана “Інтернат” до списку рекомендованих книг 2021 Book Review. Про це письменник повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Нью-Йорк Таймс” включив американське видання роману “Інтернат” до списку рекомендованих книг на наступний рік. Дякую перекладачам та видавцям. Дев’ятий переклад “Інтернату”, до речі”, – написав Жадан.

Варто додати, що роман-подорож Сергія Жадана “Інтернат”, який увійшов до “Книга року BBC 2017”, нещодавно був виданий італійською мовою. А зараз The New York Times включив до списку Book Review рекомендованих книг наступного року.

Нагадаємо, що події роману відбуваються на Донбасі протягом трьох зимових днів 2015 року. Тридцятип’ятирічний вчитель української мови на ім’я Паша вирушає до міста (прототипом вірогідно є Дебальцеве), щоб забрати звідти свого племінника, який живе в інтернаті. Час для здійснення такої мандрівки, однак, не зовсім вдалий, адже українська армія саме покидає місто, яке оточують сепаратисти.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-1_H-Ukr-1024x141-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *