Скута ланцюгом пара, встановивши рекорд України, оголосила про розлучення

Скута ланцюгом пара, встановивши рекорд України, оголосила про розлучення

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Днями представники Книги рекордів України зняли ланцюг, якими були скуті пара закоханих, яким вони були скуті понад чотири місяці. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук представниця Книги рекордів України Лана Вєтрова.

Керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова повідомила на своїй сторінці у Facebook, що «Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова прожили таким чином, рука об руку, 123 дні, що визнано рекордом України», – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Нагадаємо, що у День святого Валентина, 14 лютого, у Києві пара закоханих Олександр і Вікторія вирішили скувати себе ланцюгом за руки, щоб перевірити свої почуття. Так вони вирішили прожити три місяці.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Процес закріплення ланцюга зафіксували представники Книги рекордів України. Ланцюг опломбували, щоб пара потайки не знімала кріплення. Варто додати, що Олександр і Вікторія для реалізації свого задуму приїхали до Києва з Харкова. Практично одразу у пари почались проблеми із здоров’ям. Вони скаржились, що через ланцюг в них опухли руки. Цікаво й те, що під час фіксування рекорду пара оголосила про розрив стосунків. Про причину розриву молоді люди не повідомляють. Кажуть лише те, що це була дуже цікава пригода. 

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *