Україна обговорила з Америкою співпрацю щодо постачання та власного виробництва вакцин

Україна обговорила з Америкою співпрацю щодо постачання та власного виробництва вакцин

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко обговорив із посольством Сполучених Штатів Америки можливість співпраці щодо постачання та власного виробництва вакцин. Про це він розповів на своїй сторінці у Фейсбук.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

У повідомленні йдеться, що Ляшко що мав честь зустрітися з тимчасово повіреною у справах США в Україні, пані Крістіною Квін, директором Всесвітнього підрозділу з ВІЛ СНІД в Україні, директора українського офісу Центру контролю та профілактики захворювань США, Езрою Барзілай та партнерами міжнародної місії USAID в Україні, Джеймсом Хоупом, Беном Зіннером та Паолою Павленко.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

«Обговорили спільну співпрацю в боротьбі з пандемією COVID-19, питання вакцинації в Україні та стратегічні напрямки роботи у сфері охорони здоров’я. У ході розмови наголосив, що моїм пріоритетом є отримання вакцини проти COVID-19 для здійснення вакцинації усіх бажаючих до кінця 2021 року, зокрема, щеплення щонайменше 5 млн українців до кінця літа. Також поділилися баченням розвитку біокластерів, зокрема можливості трансферу технологій імунобіологічних препаратів, не обмежуючись лише вакцинами від COVID-19», – розповів Ляшко.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *