Україна піднялася в рейтингу володіння англійською мовою

Україна піднялася в рейтингу володіння англійською мовою

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Україна піднялась на п’ять сходинок, з 49-го на 44-е місце і вийшла з групи низького рівня володіння англійською мовою та перейшла у групу країн Середнього рівня. Такі цьогорічні дані опубліковано світовим рейтингом EF EPI, який 2011 року визначає місце країн за рівнем знання англійської мови.

Тут наша країна розташувалась у нижній частині переліку серед таких країн як Куба -42, Афганістан-43, Макао (Китай)-45 та Болівія-46. За словами творців рейтингу, середній рівень дозволяє: вести перемовини, розуміти тексти пісень та писати робочі електронні листи на знайомі теми. 

За словами творців рейтингу, середній рівень дозволяє: вести перемовини, розуміти тексти пісень та писати робочі електронні листи на знайомі теми. 

Географічні сусіди України посіли у рейтингу позиції у групі високого рівня: Угорщина – 14-а, Польща – 16-а, Румунія – 17-а, Чехія – 19-а. Цікаво, що другий рік поспіль рейтинг очолюють Нідерланди. Сусідні скандинавські країни так само продовжують лідирувати: Данія – друга, Фінляндія – третя, Швеція – четверта, Норвегія – п’ята.

Варто зазначити, що рейтинг ґрунтується на результатах тестування 2,2 мільйона дорослих людей у 100 країнах та регіонах. Організатори відзначають, що учасники тестування самі обрали участь у дослідженні, тому не можна гарантувати репрезентативність вибірки. Проте для шахрайства з завищенням немає причин, адже результати надаються виключно для особистого користування.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-1_H-Ukr-1024x141-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *