Українець оголосив про кобзаринг-тур  Сполученими Штатами

Українець оголосив про кобзаринг-тур Сполученими Штатами

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Відомий український кобзар Юрій Фединський збирається у свій новий кобзаринг-тур містами Сполучених Штатів Америки. Це обіцяє стати головною подією літа-2021 для українців США. Про це музикант написав у своїй сторінці у Фейсбуці.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Для свого наступного “кобзарінг-туру” він вирішив відвідати Південно-Східні штати США, а також повернутися до багатьох міст на Північному Сході. Кобзар оголосив, що відвідає будь-які спільноти діаспори на своєму шляху, які можуть бути зацікавлені в одноденному візиті.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

“Якщо українські громади зацікавлені у візиті одного з кращих кобзарів світу,  вони можуть надіслати запит і я обіцяю зробити все можливе, щоб включити ваше місто до свого маршруту”, – написав кобзар у повідомленні.

Налаштування візиту кобзаря є дуже простим. Юрій Фединський потребує лише знати адресу  відповідного місця проведення концерту. Це може бути культурний центр, церква чи навіть приватний будинок.

Варто додати, що всі концерти Юрія Фединського є безкоштовними і спрямовані на підтримку українських громад по всьому світу.Вітається також проведення заходу на відкритому повітрі з огляду на боротьбу з Ковід-19.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *