Українець розробляє додаток для навчання онлайн-операціям

Українець розробляє додаток для навчання онлайн-операціям

This image has an empty alt attribute; its file name is 0

Студент з Маріуполя розробляє мобільний додаток, який допоможе людям без цифрових навичок опанувати месенджери  та проводити платежі онлайн. Про це повідомляється офіційній сторінці у Фейсбук проекту USAID «Економічна підтримка Східної України».

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

“Багато людей різного віку, особливо у віці 50+, не можуть оплатити комунальні платежі онлайн, виконати інші операції, використовуючи смартфон. Саме з цією метою я створюю додаток під назвою «e-dopomoga», який покроково пояснюватиме людям, як користуватися тим чи іншим сервісом”, – сказав винахідник Руслан Рябошапка. Базовий додаток буде безкоштовним, але його додаткові опції з навчання в окремих блоках (наприклад, додатках конкретних банків) можна буде придбати за гроші.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Наразі Руслан готується запустити рекламну кампанію у соціальних мережах. Вона розрахована не на цільову аудиторію (людей віку 50+), а на їх дітей та рідних, які зацікавлені у навчанні своїх близьких. Також наприкінці травня студент презентує свій стартап на пітчингу ідей в інноваційному холдингу «Sikorsky Challenge».

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *