Українська стрічка здобула перемогу на кінофестивалі у Барселоні

Українська стрічка здобула перемогу на кінофестивалі у Барселоні

Короткометражний ігровий фільм «Якщо було завтра» (If We Had Tomorrow) – сюрреалістична драма та творчий дебют молодої української режисерки Анастасії Євченко – здобув перемогу в номінації «Найкращий короткометражний фільм» на міжнародному кінофестивалі Barcelona International Film Festival, який днями відбувся в Барселоні. Про це йдеться на офіціальній сторінці стрічки у Фейсбук.

«Ми знову це зробили. Номінація «Найкращий короткометражний фільм» на кінофестивалі Barcelona International Film Festival – наша перша нагорода 2021 року! Ми дуже горді та вдячні отримати цю відзнаку!», – пише автор.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Стрічку If We Had Tomorrow на кінофестивалі в Барселоні було номіновано у трьох категоріях: найкращий короткометражний фільм, найкращий костюм та найкращий звуковий дизайн, повідомляється в соцмережі.

Варто додати, що загалом українська стрічка If We Had Tomorrow у 2020 році побувала майже на всіх континентах від Північної і Південної Америки до Австралії, взяла участь у 29 міжнародних кінофестивалях, отримала 34 нагороди й відзнаки, була представлена у 60 номінаціях.

Прем’єри вже відбулися в Італії, Великій Британії, Швейцарії, Франції, США, Україні, Бельгії. Нагадаємо, що стрічка «Якщо було завтра» стала дебютною роботою 22-річної української сценаристки та режисерки Анастасії Євченко. За її словами, у фільмі піднімаються важливі теми війни, людських цінностей, любові та сім’ї.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

This image has an empty alt attribute; its file name is pix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *