Український велосипед назвали найкращим всюдиходом у світі

Український велосипед назвали найкращим всюдиходом у світі

Український електровелосипед Delfast Топ 3.0 визнали кращим всюдихідним е-байком 2021 року, також він увійшов у «сімку» найліпших електричних велосипедів року. Про це пише Businness Insider.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Цього титулу український електробайк удостоївся після серії випробувань, в яких оцінювалися дальність ходу, досвід їзди, портативність та вартість. Журналісти Businness Insider випробували претендентів не тільки в різних умовах їзди та сценаріях використання, але й у якості довгострокового рішення для поїздок на роботу, фітнесу та дозвілля.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Зокрема, запас ходу велосипеда повинен бути достатнім для переїзду з точки А у точку Б без переходу в режим економії заряду батареї та крутіння педалей. В середньому, це не менше 64 км. Під досвідом їзди маються на увазі комфорт та безпеку. Портативність передбачає легку складну конструкцію, що дозволяє зберігати електробайк навіть у квартирі.

А критерій «вартість» враховує не тільки цінник велосипеда (на ринку США він коштує $6 500), а й ще наскільки він універсальний для різних сценаріїв використання, й чи може стати альтернативою особистому автомобілю або громадському транспорту.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *