Український науковий інститут Гарвардського університету запрошує на Літню школу україністики онлайн

Український науковий інститут Гарвардського університету запрошує на Літню школу україністики онлайн

Літня школа україністики при Українському науковому інституті Гарвардського університету (УНІГУ) пройде 21 червня по 6 серпня онлайн. Про це інформується на сторінці УНІГУ в Фейсбуці

Заявки прийматимуть до 15 квітня та вартість навчання для багатьох охочих буде меншою. Також, пропонується обмежена кількість стипендій. Зареєструватись та детальніше ознайомитись із інформацією можна тут.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Як зазначається на сайті Українського наукового інституту Гарвардського університету, Літня школа (Harvard Ukrainian Summer Institute, HUSI) є єдиною в своєму роді програмою в Північній Америці. Вона пропонує сім тижнів інтенсивного акредитованого університетського навчання з українознавства. Програма включає три академічні курси, які пропонуються в Літній школі, та щотижневу серію лекцій, що проводить Український науковий інститут Гарвардського університету (УНІГУ).

Варто додати, що літня школа україністики існує з 1971 року і щороку збирає найкращих студентів, аспірантів та спеціалістів з усього світу, які мають професійний, перш за все, науковий інтерес до України, її мови, культури, історії чи політики.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *