Український переклад номінованої на Grammy книги Обами «Земля обітована» вийде у січні

Український переклад номінованої на Grammy книги Обами «Земля обітована» вийде у січні

Книга Барака Обами «Земля обітована», номінована на музичну премію “Греммі”, вийде в українському перекладі у січні 2022 року. Про це пише Укрінформ.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

«Земля обітована» Барака Обами – захоплива, глибоко особиста розповідь про історію становлення – від президента, який надихнув нас повірити в силу демократії. Книга стала однією з найпродаваніших аудіокниг у 2020 і 2021 роках у світі і, звісно, світовим бестселером у паперовому й електронному форматі – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Барак Обама є дворазовим володарем «Ґреммі» за Dreams From My Father і The Audacity of Hope: Thoughts On Reclaiming The American Dream у номінації «Кращий альбом розмовного жанру». 23 листопада музична премія «Ґреммі» оголосила його серед номінантів 2022 року.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Driver-Alex-Demchyuk-1_S-UA.gif

Цьогорічних переможців оголосять на церемонії нагородження премії Grammy Awards, яку транслюватимуть у прямому ефірі з Лос-Анджелеса в понеділок, 31 січня, напередодні трансляції CBS-TV Grammy Awards.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

«У хвилюючому, довгоочікуваному першому томі своїх президентських мемуарів Барак Обама розповідає історію своєї неймовірної одіссеї від молодого чоловіка, який шукає свою ідентичність, до лідера вільного світу, описуючи знакові моменти першого терміну його історичного президентства – часу драматичних перетворень і потрясінь», – зазначається на офіційному сайті книги.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *