Український фільм про контакт з НЛО в умовах карантину-2020 нагородили в Європі

Український фільм про контакт з НЛО в умовах карантину-2020 нагородили в Європі

Український фільм «Простір/Space» здобув нагороду на Європейському фестивалі незалежного кіно (Europe Independent Movie Festival). Про це йдеться на сайті фестивалю.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Фільм «Простір/Space» українського режисера Дмитра Томашпольського отримав нагороду як “Найкращий експериментальний фільм”. Повнометражний ігровий фільм «Простір/Space» було знято в Україні в умовах карантину в онлайн-режимі. 67 акторів перебували у своєму просторі і спілкувалися з режисером онлайн.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Артисти знімали себе самі на смартфон або фотоапарат, іноді за допомогою близьких, які перебували разом з ними на карантині. Про кожен наступний епізод сценарію виконавцям повідомляли напередодні знімального дня.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Фільм розповідає про контакт з НЛО, який за збігом обставин стався у період весняного карантину 2020 року, і про те, як це вплинуло на життя героїв. Зйомки відбувалися у 76 локаціях у Києві та Київській області, Одесі, Тернополі, Запоріжжі, Богуславі, Вільнюсі. Було знято близько 700 годин матеріалу. Хронометраж фільму 101 хвилина.

Варто додати, що Європейський фестиваль незалежного кіно (Europe Independent Movie Festival) – щорічний міжнародний кінофестиваль, присвячений незалежному кіно, у Парижі (Франція).

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *