Український шеф-кухар потрапив в топ-50 новаторів світу

Український шеф-кухар потрапив в топ-50 новаторів світу

Український шеф-кухар Євген Клопотенко потрапив в топ-50 людей, які змінюють світову гастрономію за версією авторитетного журналу The Restaurant Magazine.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Список 50 Next був сформований авторитетним журналом The Restaurant Magazine і журі рейтингу The World’s 50 Best Restaurants, який створюється на основі опитування шеф-кухарів, рестораторів, гурманів і ресторанних критиків по всьому світу. На сайті рейтингу сказано, що у Євгена Клопотенко дві головні цілі: підвищити культуру харчування в Україні і показати її світу. Українець домігся великих успіхів завдяки своїй роботі: кардинальної зміни підходу до шкільного харчування і ознайомленню людей з місцевою кухнею за допомогою статей, відео та книг. Його мрія – світове визнання кулінарної мощі України.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Український кухар вже встиг поділитись радісною звісткою із своїми прихильниками. “Я повинен щось написати, але не знаю, що в таких випадках пишуть. Ось я в світовому рейтингу. Я і ще 49 осіб з різних країн. Серед 7 мільярдів. Я плакав, коли про це дізнався. Потім випив ігристого. Трохи розлив на себе, тому що руки жахливо тремтіли. Це більше, ніж просто мрія “, – написав Євген на своїй сторінці у Інстаграм.

Також шеф-кухар додав, що представники списку 50 Next самі зв’язалися з ним і попросили заповнити анкету, незважаючи на те, що його команда вже зробила це. Клопотенко поділився, що наступна його мета – список The World’s 50 Best Restaurants.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *