Українську дівчинку визнано «найміцнішим хребтом світу»

Українську дівчинку визнано «найміцнішим хребтом світу»

У 10 років Ніколь Князєва стала наймолодшою володаркою почесного берета Командування Сил Спецоперацій, а також в її арсеналі вже 28 національних та світових рекордів у різних видах спорту. Про це повідомляє українське видання Армія Інформ.

За інформацією видання, вона підтягується на поперечині 2800 разів за дві години та ще 5 тисяч може відтиснутись від підлоги за той же час. А ще стає в гімнастичний місток, тримаючи за спиною більшу за власну вагу гирю, і з такою ж легкістю може піднятись з цього положення у вихідну стійку.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

“У неї дійсно унікальні та ще неповністю розкриті здібності до спорту. Тим паче, що після першої перемоги на змаганнях з гімнастики вона твердо вирішила, що саме це потрібно їй у житті, — розповів батько Ніколь — перший віцепрезидент Національної федерації військово-прикладного хортингу України Василь Князєв. — Вона може зробити те, чого у світі жоден гімнаст чи цирковий акробат не робив. Гадаю, у неї велике майбутнє”.

Батько зайнявся вихованням і загартуванням доньки, коли їй було приблизно три роки. Оскільки Василь Князєв сам за освітою педагог і знається на фізичному розвитку людського тіла, то й допоміг зміцнити її судинну й імунну системи, поступово розвивав моторику і координацію рухів, займався психологічним розвитком.

“Приблизно чотири роки я працював над фізіологічним розвитком Ніколь, аби їй легше було в майбутньому працювати з фізичними навантаженнями, — продовжує Василь. — У сім років вона почала займатись спортом, і вже за три місяці активних тренувань виграла свої перші змагання, а точніше — чемпіонат світу з воркауту серед дорослих. Ніколь підтягнулась на поперечині 14 разів з додатковою вагою на собі 6 кілограмів. Тоді вона встановила три світових рекорди, а вже за рік стала майстром спорту міжнародного класу з воркауту й вирішила, що потрібно активно розвивати цей вид спорту серед ровесників”.

Водночас із силовими вправами воркауту, Ніколь почала активно займатись рукопашним боєм, самбо, дзюдо і карате. Влітку опанувала вітрильний спорт, а також веслування на байдарках та каное. Загалом наразі займається більше ніж 30-ма видами спорту. Проте і далі продовжує опановувати нове й незвідане.

Нині Василь Князєв працює над створенням і впровадженням у великий спорт номінації «Найміцніший хребет», адже практикою підтверджено: людський організм може набагато більше, ніж ми уявляємо. “Межі фізичних можливостей людського організму просто величезні, адже є дуже багато випадків, коли чоловік чи жінка здатні зробити те, що на перший погляд є неймовірним, — переконаний Василь Князєв. — Серед основ таких резервів — людський хребет, на який, здебільшого, і припадає левова частка «фізики». Якщо говорити про Ніколь, то вона може підняти, перенести чи перемістити вагу, вдвічі чи втричі більшу за неї саму”.

“У мене є мрія — здобути перемогу на Олімпійських іграх та гордо підняти прапор України на найвищому спортивному п’єдесталі планети. Уже за чотири роки зможу взяти участь у юнацькій Олімпіаді, адже тоді мені виповниться чотирнадцять. Наразі посилено готуюсь до цього, але не забуваю робити уроки, — додала десятирічна Ніколь.

Фото: Армія Інформ.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *