Українські студенти запустили телеграм-бот для добрих справ

Українські студенти запустили телеграм-бот для добрих справ

Студенти Української академії лідерства створили перший в Україні телеграм-бот для добрих справ. Про це пише Amazing Ukraine.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

До нього доєдналися понад 800 учасників, які вже у наступні тижні втілюватимуть різноманітні соціальні ініціативи. Студенти мають за мету пропагувати волонтерські ініціативи та привчати відповідальності.

Учасники марафону мають зареєструватись у телеграм-боті і обрати з переліку будь-яку або кілька добрих справ. Наприклад, взяти тварину з притулку, стати донором крові чи доставити продукти літнім людям. Зробити щось корисне можна і вдома – оцифрувати документи, пройти курс жестової мови або першої домедичної допомоги. Після цього про свій внесок треба розповісти у соцмережах, позначивши сторінку ДоброДвіжу. Найактивніших волонтерів відзначать.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Варто додати, що цього року марафон відбудеться вдруге. У квітні 2020 року під час першого ДоброДвіжу 260 учасників за 19 днів зробили 1277 добрих справ.

Нагадаємо, що українська академія лідерства – національна програма особистісного та суспільного розвитку для випускників шкіл віком 16-20 років. Підлітки розвивають свій лідерський потенціал, отримують практичний досвід у реалізації проектів. Осередки працюють у Маріуполі, Львові, Харкові, Миколаєві та Києві.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *