Українці у спрощеному режимі можуть відвідувати 149 країн світу

Українці у спрощеному режимі можуть відвідувати 149 країн світу

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Український паспорт дає можливість відвідувати у спрощеному порядку 149 країн світу. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський Всеукраїнському форумі “Україна 30. Міжнародна політика”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

“Престиж українського паспорта – це також можливість вільно подорожувати по світу. У квітні 2019 року громадяни України мали змогу в’їжджати у спрощеному порядку до понад 140 держав світу. Зараз ця цифра сягнула 149”, – сказав Зеленський.Він наголосив, що кожен громадянин України, який перебуває за межами нашої держави, повинен відчувати підтримку і відчувати захист.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

“Наша спільна амбітна ціль, безумовно, – високий престиж українського громадянства, українського паспорта у світі. Престиж українського паспорта – це впевненість у своїй державі, коли ти опинився, не дай Боже, в складній, скрутній ситуації за кордоном, і тут державний апарат має діяти швидко, чітко, злагоджено, як єдиний організм, незалежно від того, чи ми повертаємо додому 250 тисяч громадян через світовий локдаун або евакуюємо 100 громадян із Сектору Гази, або, навіть 1 людину з полону”, – сказав Зеленський.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *